adidas originals dames


กรุณาปิด โปรแกรมบล๊อกโฆษณา เพราะเราอยู่ได้ด้วยโฆษณาที่ท่านเห็น
Please close the adblock program. Because we can live with the ads you see

Sharinpen

New Member
Registered
สมัครเมื่อ
8 มกราคม 2022
โพสต์
5
  • กระทู้ เจ้าของ
  • #1

adidas Originals blijft de klassieke Forum-sneaker herhalen en brengt regelmatig speciale nieuwe kleuren en stijlen uit. Deze week hebben we een vroege blik op een nieuw "Trefoil Friends"-paar, dat begin volgend jaar uitkomt. Het adidas Forum is dit jaar overal geweest en is uitgebracht in veel kleuren en iteraties voor iedereen die verliefd is op het vintage basketbalsilhouet. De meeste releases van het Forum zijn redelijk tam gebleven, simpelweg door adidas originals dames wit de kleurblokkering te veranderen of door een medewerker iets extra's aan het ontwerp toe te laten voegen.

Na een teaser om de week te beginnen, heeft Ronnie Fieg een volledige blik op zijn aanstaande Kith x Adidas Terrex outdoorcollectie onthuld. De peetvader van de dad shoe-trend is terug met nieuwe versies adidas schoenen dames ozweego van zijn baanbrekende sneaker. De peetvader van de dad shoe-trend is terug met nieuwe versies van zijn baanbrekende sneaker. Raf Simons ging woensdag naar Paris Fashion Week om zijn lente/zomer '19 herencollectie te tonen, waaronder nieuwe samenwerkingen met Adidas.

Na onlangs zijn nieuwste samenwerking met adidas te hebben aangekondigd via een lookbook met Adrian Grenier in de hoofdrol, heeft KITH zojuist de zes sneakers onthuld die deel uitmaken van de zomer 2021-capsule met de Three Stripes. Door de KITH Classics-touch toe te voegen aan de pijlers binnen de adidas Originals-selectie, heeft het in New York City gevestigde label de adidas ozweego heren standaard naamgenoot van elk model op de laterale middenvoet vervangen door zijn eigen. De adidas Samba, Superstar en Campus 80s uit de collaboratieve collectie behouden een relatief gedempt kleurenpalet aangevuld met rijk groen op het bovenste hielpaneel.

De collectie is adidas gazelle heren kopen een eerbetoon aan de iconische personages van The Little Mermaid en omvat een verscheidenheid aan adidas-stijlen, allemaal uitgevoerd in een witte tint. Het begin van de collectie is de adidas Superstar, een eerbetoon aan Ariel. De adidas Stan Smith is een eerbetoon aan koning Triton, de Gazelle roept Max the Old English Sheepdog, terwijl Ursula (Sea Witch) wordt gekoppeld aan de Ozweego. Ten slotte zijn Flotsam en Jetsam, het sinistere paar duelmuren dat diende als handlangers voor Ursula, beide vertegenwoordigd op de adidas NMD R1.
 





DigitalOcean Referral Badge

กรุณาปิด โปรแกรมบล๊อกโฆษณา เพราะเราอยู่ได้ด้วยโฆษณาที่ท่านเห็น
Please close the adblock program. Because we can live with the ads you see
กลับ
ด้านบน